بلاگ

عملکرد دستگاه آبگیر دیگی در قالیشویی

آبگیری فرش از هر جهت به عنوان یکی از مهمترین قسمت های شستشو در است که در موارد حرفه ای آن از دستگاه های مختلف دستگاه آبگیر دیگی استفاده می کنند. این نکته را باید مدنظر داشت که برای رسیدن به هدف های والا و جذب مشتری باید تمامی این مسائل زیر مربوط به آن را مدنظر داشت.

اهمیت داشتن این موضوع بیشتر به این دلیل است که مشتریان محصولی را که تحویل بگیرند بدون هیچ عیب و ایرادی و نیز فاقد نم باشد. افرادی هستند که به راحتی کار و سرعت عمل در انجام آن اهمیت زیادی می دهند. از از این دسته از افراد هستید به طور حتم باید از دستگاه مذکور استفاده نمایید.

دستگاه آبگیر دیگی قالیشویی یکی از ابزارهای مهم در فرآیند خشک‌کردن فرش‌ها پس از شستشو است. این دستگاه با طراحی استوانه‌ای و دیگ‌مانند، به کمک فشار بالا که مرکز آب باقی‌مانده در تار و پود فرش را خارج می‌کند. با چرخش با سرعت بالا، آب داخل فرش بدون ایجاد آسیب به بافت آن، به طور کامل تخلیه می‌شود. استفاده از این دستگاه باعث کاهش زمان خشک‌شدن فرش‌ها شده و خطر کپک‌زدگی و بو گرفتن آن‌ها را به حداقل می‌رساند.

آبگیرهای دیگی معمولاً از جنس فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند که دوام و مقاومت بالایی در برابر رطوبت و ضربه دارند. یکی از مزایای مهم این دستگاه، قابلیت آن در خشک‌کردن سریع و یکنواخت فرش‌هاست که باعث بهبود بهره‌وری و کیفیت قالیشویی می‌شود. این تکنولوژی همچنین در صرفه‌جویی مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های عملیاتی بسیار موثر است.

عملکرد دستگاه آبگیر دیگی در قالیشویی

دستگاه آبگیر دیگی چیست

دستگاه آبگیر دیگی یک نوع دستگاه است که در مراحل آخر شستشو و برای خشک کردن از آن استفاده می شود. با توجه به اینکه عمل خشک نمودن قالی در کارگاه های بزرگ که دارای مشتریان زیادی می باشند بدون کمک گرفتن از دستگاه های مدرن امکان پذیر نمی باشد، بر همین اساس بیشتر آنها از تکنولوژی های موجود بهره لازم را برده اند که دستگاه آبگیر از نمونه همین تکنولوژی است.

در حال حاضر بسیاری از کارگاه های قالیشویی از این مدل استفاده می کنند. این مدل بیشتر برای قالی هایی که دارای تراکم به نسبت کمتری هستند مورد استفاده قرار می گیرند چرا که اگر در تراکم های بالا این عمل خشک کردن صورت پذیرد باعث می شود فرش دچار پارگی و تاخوردگی گردد که به احتمال قوی در آینده نیز خرابی های متعدد را در پیش دارد.

روش های قدیمی خشک کردن قالی بیشتر متکی به استفاده از فضاهای باز و در برخی از مواقع به دلیل نبود این فضا از گرم خانه ها که به وسیله هیتر و سایر عوامل گرمایی به دمای مناسب می رسید استفاده می کردند که با آمدن این دستگاه و سایر انواع آن روش های قدیمی به طور کلی کنار گذاشته شدند.

ساختار و ویژگی های ظاهری دستگاه آبگیر دیگی

یکی از ویژگی‌های برجسته دستگاه آبگیر دیگی، سیستم چرخش با سرعت بالای آن است. موتور قدرتمند دستگاه باعث می‌شود دیگ با سرعت زیادی چرخیده و آب موجود در فرش به کمک نیروی گریز از مرکز از آن خارج شود. از نظر ظاهری، دستگاه به صورت استوانه‌ای با پایه‌های محکم طراحی شده که تعادل و استحکام دستگاه را در حین کار حفظ می‌کند. در بخش بالایی دستگاه درپوشی وجود دارد که به منظور قرار دادن و خارج کردن فرش باز و بسته می‌شود.

این دستگاه به دلیل طراحی جمع‌وجور و کارآمدش، فضای کمی را در کارگاه‌های قالیشویی اشغال می‌کند و بهره‌وری بالایی در تخلیه آب از فرش‌ها دارد، که این ویژگی آن را در میان قالیشویان محبوب کرده است.

دستگاه آبگیر دیگی قالیشویی دارای ویژگی‌های فنی و ظاهری خاصی است که عملکرد آن را بهینه می‌کند. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جنس بدنه: فولاد ضد زنگ با مقاومت بالا در برابر رطوبت و زنگ‌زدگی.
شکل ظاهری: طراحی استوانه‌ای با قطر 100 تا 150 سانتی‌متر.
موتور قدرتمند: دارای موتوری با توان بالا که چرخش سریع و یکنواخت دیگ را تضمین می‌کند.
پایه‌های محکم: برای حفظ تعادل و جلوگیری از لرزش دستگاه در حین کار.
درپوش قفل‌دار: برای ایمنی بیشتر و جلوگیری از باز شدن ناگهانی در حین کار.
سرعت چرخش بالا: توانایی تخلیه سریع آب با نیروی و فشار بالا
ظرفیت متنوع: برای شستشوی انواع فرش در ابعاد و وزن‌های مختلف.
مصرف بهینه انرژی: با استفاده از سیستم‌های پیشرفته جهت کاهش مصرف برق.

نحوه استفاده از این دستگاه آبگیر دیگی

دستگاه آبگیر دیگی که بیشتر استفاده آن در صنعت قالی شویی می باشد قادر است تا میزان هشتاد درصد از آبی که روی قالی جا مانده است را بگیرد و در زمانی که انواع آبگیر ها وجود نداشتند این مدل به نحو احسن در ارائه خدمت می نمود و سرعت کار را به چندین برابر رسانده بود.

در زمانی که عمل شستشو بر روی قالی انجام می شود به طور معمول مقداری از آب بر روی آن باقی می ماند که در نبود دستگاه آبگیر دیگی قالی را به داربست آویز کرده و به وسیله گرمای موجود در هوا خشک شدن آن به اتمام می رسید که امروزه به وسیله این دستگاه کلیه آب روی قالی جمع آوری شده و به هیچ عنوان از داربست استفاده نمی شود.

سانتریفیوژ دیگی یکی از وسایلی است که در سالیان خیلی دور برای بهره گیری در صنایع رنگرزی، صنایع غذایی و… از آن استفاده بهینه می شده است. پس از آنکه صنعت قالی شویی از رنگ و رخ سنتی خود که در گذشته معمول بوده است، جای خود را به قالیشویی صنعتی داده است این دستگاه به شکلی دیگر طراحی و تولید شد که امروزه با نام دستگاه آبگیر دیگی آن را می شناسند. این دستگاه کاربرد های فراوانی در صنعت متناسب با کاربرد خود دارد.

مزایا دستگاه آبگیر دیگی

دستگاه آبگیر دیگی و همچنین سایر انواع آن دارای مزایا ویژگی های هستند که نمی توان به راحتی از آنها گذشت. یکی از این موارد حداقل میزان آب مصرفی در استفاده از دستگاه ها است. به دلیل آنکه این دستگاه ها از سرعت بسیار بالایی در خارج کردن مواد شوینده برخوردار هستند باعث می شوند که میزان آب ورودی نیز به حداقل ممکن برسد.

مشتریان گرامی برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه قالیشویی با شماره 09125095994 تماس حاصل نمایید.

صرفه جویی در مصرف برق از دیگر مزایای دستگاه شستشوی فرش است که به دلیل بهره گیری از قطعات استاندارد باعث کمتر مصرف شدن برق می شود. البته سرعت عمل نیز در این زمینه بی تاثیر نمی باشد.

با توجه به اینکه بسیاری از کارگاه ها از میزان بسیار زیاد سفارشات برخوردار هستند، به همین دلیل زمان برای آنها حیاتی به نظر می رسد. دلایلی که از این دستگاه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد آبکشی بیشتر سفارشات است.

فروش انواع دستگاه آبگیر دیگی


هر دستگاهی دارای معایب و مزایای مختص به خود است. دستگاه آبگیر دیگی نیز از این قضیه مستثنی نیست. خشک نمودن قالی به همان اندازه در این صنعت دارای اهمیت است که عمل شستشو دارد. به طور کلی از بین رفتن کلی آب ناشی شستشو دارای اهمیت فوق العاده ای می باشد.

یکی از معایبی که این دستگاه دارد مدت زمان خشک نمودن قالی است که به مراتب بیشتر از سایر نمونه های موجود در این صنعت می باشد. معمولا کارگاه هایی که از این دستگاه بهره می گیرند همیشه با مشتریانی مواجه می شوند که از بد فرم شدن قالی های خود بعد از شستشو گله مند هستند که از اثرات استفاده مکرر از این دستگاه می باشد.

پوسیده شدن قالی به مرور زمان در اثر قرار گرفتن در دستگاه یکی دیگر از مسائلی است که مد نظر صاحبان آن قرار دارد. مهمتر از همه این مواردی که ذکر شد با نظر داشت به اینکه برای عمل خشک نمودن می بایست قالی را در درون دیگ قرار داد که این عمل باعث چروک شدن و بهم ریختگی فرم اصلی آن می شود. این امر در بسیاری از مواقع نتیجه ای جز پاره پوره شدن را به همراه ندارد.

در کنار همه معایبی که برای این دستگاه ذکر شد باید عنوان کرد که اکثریت کارگاه هایی که در زمینه شستشوی قالی مشغول به فعالیت هستند از این دستگاه ها استفاده می کنند.قالیشویان برای آنکه بتوانند مشتریان خود را همیشه راضی نگه دارند و آنها را متوجه این معایب نکنند به ریشه قالی موادی به نام کلر می زنند که خود این ماده نیز پیامدی جز پوسیدگی و پاره شدن را به همراه ندارد.

لیست قیمت آبگیر دیگی قالیشویی

قیمت دستگاه آبگیر دیگی قالیشویی تحت تأثیر عوامل فنی متعددی قرار می‌گیرد که هرکدام نقش مهمی در تعیین نهایی هزینه دارند. اولین عامل، جنس بدنه است. دستگاه‌هایی که از فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا ساخته شده‌اند، به دلیل دوام و مقاومت بیشتر در برابر رطوبت و زنگ‌زدگی، قیمت بالاتری دارند. همچنین، ظرفیت دیگ و اندازه آن یکی دیگر از فاکتورهای مهم است؛ هرچه قطر دیگ بزرگ‌تر باشد، قیمت آن بالاتر خواهد بود.

قدرت موتور نیز تأثیر مستقیمی بر قیمت دارد. موتورهای قوی‌تر با توان بیشتر که سرعت چرخش بالاتری را فراهم می‌کنند، برای خشک‌کردن سریع‌تر و بهتر فرش‌ها به کار می‌روند و طبیعتاً هزینه بیشتری به همراه دارند. سیستم کنترل و ایمنی دستگاه نیز از دیگر عوامل مؤثر است. دستگاه‌هایی که دارای سیستم‌های پیشرفته برای کنترل سرعت چرخش و ایمنی بالاتر هستند، به دلیل تکنولوژی پیچیده‌تر، قیمت بیشتری دارند.

در نهایت، مصرف انرژی دستگاه نیز اهمیت دارد. آبگیرهایی که بهینه‌تر و کم‌مصرف‌تر طراحی شده‌اند، ممکن است به دلیل استفاده از فناوری‌های نوین قیمت بالاتری داشته باشند، اما در طولانی‌مدت می‌توانند صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌های جاری ایجاد کنند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
تماس با مدیریت